Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2007

-Ε ψιτ κύριος!!! Από που πάμε για την Επανίδρυση;

Αθήνα, 27- 6 -2007
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 25.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣΜε παρέμβαση του Γιώργου Βασιλείου Βουλευτή Β΄ Πειραιώς εγκρίθηκε επιχορήγηση ποσού 25.000 ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή των υπαλλήλων της ΔΕΑΠ του Δήμου Περάματος. Ο Δήμαρχος Περάματος κ. Ιωάννης Γλύκας με προσωπικό του έγγραφο ευχαρίστησε τον Βουλευτή για την πρωτοβουλία του αυτή να στηρίξει τους υπαλλήλους του Δήμου.Παρά τις μακροχρόνιες και επίμονες μελέτες του ημετέρου συντάγματος, αλλά και του κανονισμού της ημετέρας βουλής, δεν διεπίστωσα ότι δια την διεκπεραίωση των πράξεων της διοίκησης, με άλλα λόγια δια την εφαρμογή των νόμων του κράτους, απαιτείται (ή ακόμη και επιτρέπεται εάν θέλετε) η παρέμβαση βουλευτού.

Αυτό που σε άλλα κράτη της πολιτισμένης ανθρωπότητος θα εθεωρείτο δείγμα ελλιπούς κα παρακμιακής λειτουργίας του πολιτεύματος στην ημετέρα μπανανία έφθασε να αποτελεί τίτλον τιμής και αφορμήν κομπορρήμονος αυτοπροβολής. Και μάλιστα σε καιρούς που η κοινωνία συνταράσσεται από τους κραδασμούς που προκαλούν οι επαναστατικές μεταρρυθμιστικές τομές της ριζικής επανίδρυσης. Αλλοίμονο.

Αλλά, όπως έγραψε προ ημερών κάποιος καλός αρθρογράφος: "Το πρόβλημα δεν είναι ο κάθε Πολύδωρας (βάλτε Βασιλείου για την περίσταση εσείς). Κάθε ένας φέρνει στην αγορά την πραμμάτεια του. Ότι έχει και ότι μπορεί. Το πρόβλημα είναι, ποιός είναι αυτός ο λαός που αγοράζει τέτοιου είδους πραμμάτειες;"

Και μια και πλησιάζουν εκλογές (;) άντε και καλούς Βασιλείου να έχουμε!!!

ουσιώδης σημείωση:
Και όλα αυτά χωρίς να λάβουμε υπ΄ όψιν μας το ύψος του ποσού που εκταμιεύθηκε με την παρέμβαση του πολιτικού ανδρός.

buzz it!

4 σχόλια:

Elias είπε...

Πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!
Σε διάβαζα τακτικά και σε εκτιμούσα πολύ. Εύχομαι οι όποιες αναστατώσεις να έχουν τελειώσει πλέον στη ζωή σου και όλα να κυλάνε τώρα απ' το καλό στο καλύτερο.

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Κουνούπι, χαίρομαι ιδιαίτερα που είσαι ακόμη εδώ. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα τουλάχιστον καμιά δεκαριά φορές να ενημερώσω την σελίδα αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Κάθε τι που έγραφα έμενε μισό και μετά απο λίγες μέρες, που αποφάσιζα να το τελειώσω γινόταν πλέον ανεπίκαιρο. Μάλιστα κάποια στιγμή έγραψα και κάτι με τίτλο "Αγαπητέ κουνούπι" για να απαντήσω στο τελευταίο σου σχόλιο αλλά και αυτό έμεινε στα drafts να κάθεται.
Τα λέμε και καλό καύσωνα να έχετε.

Elias είπε...

Συμβαίνουν αυτά.

Όσο για την εμπνευσμένη παρέμβαση του κ. Βασιλείου, καμία έκπληξη: η χώρα πάντα στηριζόταν στις προσωπικές σχέσεις. Η έννοια του απρόσωπου 'νόμου', κυρίαρχου πάνω από άτομα και συνθήκες, υπήρξε ανέκαθεν ξενόφερτη και κακοχωνεμένη.
Η Ελλάδα λειτουργούσε και λειτουργεί με κυρίους Βασιλείου.

Greg είπε...

Η Ελλάδα δεν λειτουργεί! Απλό!

ΥΓ. Καλώς επανήλθες!