Παρασκευή, Απριλίου 08, 2011

-Δεν είναι συγκινητικό κ. Παπακωνσταντίνου και κ. Λοβέρδε μας;



Έκτακτη ενημέρωση της τελευταίας στιγμής!!! Ξαφνικά και μόλις πριν λίγα λεπτά πήρε χαμπάρι το θέμα και ο ΣΚΑΙ!!! Κάνει λόγο μάλιστα για κάποια πράγματα όπως οι τιμωρίες, που, αλίμονο, συμβαίνουν μόνο στα σοβαρά κράτη. Υπονοώντας μάλλον ότι εμείς δεν είμαστε ένα από αυτά.

Για να μην μένουν λοιπόν οι προβληματισμοί των συντακτών του σταθμού αναπάντητοι θα πρέπει να τους πούμε ότι στα σοβαρά κράτη οι δημοσιογράφοι ρωτάνε καμιά φορά και μερικά δύσκολα πράγματα στους καλεσμένους των talk shows τους. Ο Σκάι ρωτάει; Ας πούμε, τον ρώτησε πριν λίγες μέρες τον Παπαδόπουλο;

Σε κάθε περίπτωση και για όσους βαρέθηκαν να μασάνε χόρτο. Οι άνθρωποι του Σκάι ξέρουν από καιρό και ονόματα και ημερομηνίες και διευθύνσεις. Αλλά, σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους των σοβαρών χωρών, τα κρατάνε ως επτασφράγιστα μυστικά. Για λόγους που μόνον ο Παπαχελάς γνωρίζει. Τώρα, όμως, φαίνεται πως ψιλοφοβήθηκαν, μήπως και το θέμα ανοίξει και κινδυνέψουν να χάσουν την αποκλειστικότητα. Και είπαν να μας προετοιμάσουν. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Καλή ανάγνωση της κυρίως ανάρτησης.

****************************************








Πράγματι είναι συγκινητικό. Μέχρις δακρύων. Γι' αυτό όσοι δεν αντέχουν σε τέτοια ας μην συνεχίσουν παρακάτω.

Η πολυεθνική εταιρεία Johnson & Johnson, διαχρονικά προτιμώμενος μεγαλοπρομηθευτής του ελληνικού δημοσίου, (κάτι σαν Siemens της Υγείας, μόνο λίγο πιο ακριβή), συμβιβάστηκε τελικά με τις Αρχές Κεφαλαιαγοράς της Νέας Υόρκης (SEC) και το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης (US DOJ) και θα κα
ταβάλει πρόστιμο 70 εκ. $ (για την ακρίβεια 70.006.316 $). Θα αποσυρθούν έτσι οι κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εναντίον της για παραβίαση του ομοσπονδιακού νόμου FCPA (Foreign Corrupt Practices Act ή ελληνιστί νόμος για διεφθαρμένες πρακτικές στο εξωτερικό). Η εταιρεία πιστεύει ότι σύντομ α θα έρθει σε παρόμοια συμφωνία και με την βρετανική SFO (Serious Fraud Office ή ελληνιστί Υπηρεσία Σοβαρών Απατών) ώστε έναντι κάποιου αντίστοιχου τιμήματος να εξασφαλίσει και εκεί το ποινικό ακαταδίωκτο. Δεν τα λέμε εμείς όλα αυτά. Τα λέει, σήμερα μόλις, η ίδια στην ιστοσελίδα της.

Τι έκανε η φουκαριάρα και έχει τέτοιους μπελάδες; ; Τίποτε σπουδαίο. Λάδωνε γιατρούς στην Ελλάδα. Και λιγουλάκι στην Ρουμανία. Ώστε να πουλάει τα προϊόντα της λίγο παραπάνω από την πραγματική τους εμπορική αξία. Περίπου 800% παραπάνω. Εδώ, για μας είναι το 800. Όχι για την Ρουμανία.

Ο Ανδρέας, όμως, λέει, (ο Λοβέρδος ο Ανδρέας) ότι έβαζε αυτές τις τιμές η καημένη, από το 2000 τουλάχιστον, επειδή ήξερε ότι θα πληρώνεται με καθυστέρηση
από το ελληνικό δημόσιο και έπρεπε να παίρνει κάτι τις παραπάνω για να καλύπτει και τα χρηματοοικονομικά της.

Β
έβαια ο μικρός Ανδρέας δικαιολογείται λίγο. Ως συνταγματολόγος και άνθρωπος των τεχνών που είναι, δεν μπορεί να ξέρει ότι τα κεφάλαια στα οποία είχε πρόσβαση η καλή εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν ετήσιο κόστος πάνω από 3-4%. Και ότι αν έβαζε τα χρήματα της στην τράπεζα (!!! εκεί σταματά προφανώς η οικονομική παιδεία του υπουργού μας, στις τραπεζικές καταθέσεις) δεν θα έπαιρνε ούτε 1%. Ε! Από το 1, όμως, ή το 3 ή το 4, μέχρι το 800%, η απόσταση δεν είναι και πολύ μεγάλη. Έβαλε λοιπόν κατιτίς παραπάνω η αναγκεμένη πολυεθνική που την τρώγαν τον κόπο οι τράπεζες. Ούτε γύφτοι θα γίνουμε γι' αυτό, ούτε παζαρτζήδες. Οι δυνατές φιλίες άλλωστε δεν χτίζονται με τις ματζιριές.

Με την άποψη αυτή φαίνεται να συμφώνησε απόλυτα και ο υπουργός Παπακωνσταντίνου. Ο οποίος, προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος ασφαλώς, "έκοψε" τα
ομόλογα που λέγαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση, χωρίς πολλές και περιττές ερωτήσεις και πλήρωσε την Johnson & Johnson. Και μαζί της και όλο το υπόλοιπο σκυλολόι, που γινόταν τόσα χρόνια θυσία για να εξυπηρετήσει το ελληνικό κράτος για λίγα ψίχουλα. Μόλις 800% ψίχουλα. Ας πούμε πλήρωσε τους μεταπράτες με τα φίλτρα αιμοκάθαρσης. Θέλετε τις δικές τους τιμές σε σχέση με αυτές που πληρώνουν τα γερμανικά νοσοκομεία; Να μερικές, έτσι πρόχειρα. Τις έχουν και οι υπουργοί. Τους ενημέρωσα.



(Τις υπουργικές αποφάσεις τις θυμόμαστε ασφαλώς. Είναι εκείνες που είχαν εκδοθεί μετά το 2001 με τον νόμο Παπαδόπουλου. Τον καλό Ν. 2955/2001 που ο τότε υπουργός και σημερινός Νέστωρ είχε φτιάξει, -και η βουλή είχε ψηφίσει-, για να εξυπηρετηθούν, λέει, κάτι πολύ έκτακτες καταστάσεις σε σπάνιες περιπτώσεις. Αυτές που κρατούσε σε ισχύ με νύχια και με δόντια ο Πρέσβυς Αβραμάπουλος ακόμη και δύο χρόνια μετά την καταδίκη της χώρας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Για να προλάβουν προφανώς να πάρουν οι άνθρωποι κάτι παραπάνω να βγάλουνε του τόκους.)

Σήμερα τα φίλτρα πουλιούνται πάνω κάτω στα ίδια, άντε 20% πιο κάτω, (μετά από κάποιες προσπάθειες που έκανε ένας παλιός Γ.Γ., που μετά τιμωρήθηκε με δυσμένεια γι' αυτό, ξεχασμένες ιστορίες, αφήστε). Και πληρώνονται με τα λεφτά της τρόϊκας. Αυτά, της εκχωρημένης εθνικής κυριαρχίας του ΓΑΠ. Δεν πρόλαβε βλέπετε ακόμη ο καημένος ο μικρός Ανδρέας να τις κατεβάσει. Ούτε η Επιτροπή Ανταγωνισμού πρόλαβε να ερευνήσει την σύσταση και λειτουργία του συγκεκριμένου καρτέλ, ενός από τα πολλά. Παίρνουν καιρό αυτά τα πράγματα. Στο κάτω κάτω λεφτά έχει ο Παπακωνσταντίνου. Και όταν δεν έχει λεφτά, σιγά τ' αυγά. Κόβει ομόλογα. Αν υπάρχει πρόσωπο υπάρχουν και τρόποι! (Bonität το λένε το πρόσωπο οι δανειστές μας οι Γερμανοί. Σήμερα το έχουμε στις 1.000 και κάτι μονάδες και είμαστε και σ' αυτό οι πρώτοι στην Ευρώπη).

Δεν ξέρω πως θα την βγάλει τελικά η καλή εταιρεία στην Βρετανία με την εκεί Υπηρεσία κατά της Απάτης. Οψόμεθα και ευχόμαστε να μην πληρώσει πολλά και μετά τα χρεώνει σε μας, που είμαστε γνωστοί χουβαρντάδες.

Ξέρω μόνον ότι σε λίγες μέρες, όσοι ιδιώτες αμερικάνοι κρατούσαν μετοχές της στο Αμέρικα θα πάρουν με τα ταχυδρομείο από ένα τσεκ που θα περιέχει την αναλογικά μοιρασμένη αποζημίωση τους. Επειδή η εταιρεία που εμπιστεύθηκαν τους εξαπάτησε "παραλείποντας να τους αναφέρει ότι οι πραγματικές αιτίες της μεγέθυνσης της δεν ήταν οι νόμιμες δραστηριότητες της αλλά αυτές που διώκουν οι ειδικές υπηρεσίες καταπολέμησης απάτης στις πολιτισμένες χώρες. Ποιος θα έχει πληρώσει την αποζημίωση; Μα οι έλληνες φορολογούμενοι φυσικά. Όχι σήμερα, όμως, μην ανησυχείτε. Σιγά σιγά, τα επόμενα 30-40 χρόνια. Οι έλληνες φορολογούμενοι και τα παιδιά τους. Τα παιδιά μας.

Φυσικά η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί/θέλει να στραφεί εναντίον της καλής εταιρείας που πουλούσε τα χρυσά ορθοπεδικά, τα διαμαντένια stents και τα μαλαματένια ράμματα. Ούτε εναντίον αυτών με τα καλά τα φίλτρα, που από την Γερμανία μέχρι εδώ εξαπλασίαζαν τις τιμές τους με τα ΦΕΚ της Μαριλίζας. Δεν έχουμε εμείς εδώ νόμους για την καταπολέμηση της απάτης. Έχουμε πρόσωπο και πληρώνουμε. Και μεγάλη καρδιά και συγχωρούμε.

Και κάτι άλλο βέβαια. Αν από κάνα ατύχημα κάνει πως στρέφεται, -λέμε τώρα για να περνάει η ώρα-, και αρχίσουν και βγαίνουν στον αέρα ανεύθυνες βρωμιές, μπορεί να εκμεταλλευτούν την κατάσταση τίποτε κακοήθεις και να αρχίσουν και συκοφαντούν αδίκως Κακλαμάνηδες, Αβραμόπουλους, Παπαδόπουλους και δεν συμαζεύεται. Και τα βορθοκάναλα άλλο που δεν θέλουν. Θα πάρουν την τρίχα και θα την κάνουν τριχιά. Αυτούς τους ανθρώπους όμως, σαν τον Αβραμόπουλο ας πούμε, τους χρειαζόμαστε, για να βγούμε από την κρίση και δεν μπορούμε να τους εκθέτουμε στην κάθε φλύαρη γλώσσα. Δεν παίζει κανείς τόσο εύκολα με το μέλλον της χώρας. Κάτι ξέρει λοιπόν ο Παπακωνσταντίνου που πλήρωσε για να κλείσει τα κακά στόματα. Θα μου πείτε, λίγο ακριβά δεν μας βγαίνουν οι πολιτικοί μας; Τι να κάνουμε όμως. Το καλό πράγμα πρέπει να πληρώνεται. Δεν μπορείς να έχεις και Πρέσβυ και Κακλαμάνη και Λοβέρδο και Μαριλίζα στα τοκ σώου και να την βγάζεις και τζάμπα.

Να μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε ότι ο αντίστοιχος Παπακωνσταντίνου στην Αμερική θα ήταν ήδη στην φυλακή. Για να κάνει παρέα στον αντίστοιχο Πρέσβυ Δημήτριο και τον τοπικό Δήμαρχο. Μαζί, παρέα, με τους υπόλοιπους με τις πορτοκαλιές φόρμες και τις ανοξείδωτες αλυσίδες, χέρια, μέση, πόδια. Εξυπηρέτηση παράνομων συναλλαγών με χρήματα των φορολογουμένων, συγκάλυψη διακεκριμένης απάτης, συνέργεια σε ξέπλυμα, κάπως έτσι θα τα λέγανε τα αδικήματα. Διότι οι χώρες που έχουν καλές υπηρεσίες καταπολέμησης της απάτης έχουν και φυλακές φιλόξενες ακόμη και για υπουργούς. Επειδή συνήθως απάτες χωρίς υπουργούς και άλλους υψηλούς προστάτες δεν γίνονται.


Θυμώσατε; Αν ναι, ξύδι να ξεθυμώσετε. Αν όχι, καλύτερα να πάτε να σας δει κάνας γιατρός. Να σας βάλει κανένα stent της Johnson & Johnson που είναι από τα καλά.


Και που' στε! Να προσεύχεστε να την βγάλει φτηνά η Johnson & Johnson με την Υπηρεσία Σοβαρών Απατών της Βρετανίας. Γιατί αν το πρόστιμο είναι μεγάλο θα ανέβουν πάλι οι τιμές στα δικά μας. Ο Λοβέρδος δεν είναι άνθρωπος χωρίς κατανόηση.

Εμείς; Ξύδι.

buzz it!

20 σχόλια:

Rodia είπε...

Πωπω λαυράκι! Προωθώ τάχιστα.

Elias είπε...

Για τα αντίστοιχα της DePuy, βρίσκω στο ίντερνετ ότι συμβιβάστηκε με τις αγγλικές αρχές στα 7,9 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση (σημερινή ημερομηνία, 09.04.11)
Το άρθρο έχει και στοιχεία για τη διαπλοκή της DePuy στην Ελλάδα ειδικά: η εταιρεία έβγαλε "unlawfully" 14,8 εκατομμύρια λίρες σε οκτώ χρόνια, ενώ έδινε μίζες ως και το 20% της αξίας των συμβάσεων.

Elias είπε...

Πάντως, όλη αυτή η φάση: εταιρεία διαπράττει απάτες στην Ελλάδα, τη βγάζει λάδι με τις ελληνικές αρχές, ενώ πληρώνει πρόστιμα σε ΗΠΑ και Αγγλία επ' αφορμή ακριβώς αυτών των ελληνικών απατών... είναι κωμική.

(Η Johnson & Johnson στην Ελλάδα δρούσε μέσω της DePuy; Βρίσκω ότι υπάρχει Johnson & Johnson Hellas)

Ανώνυμος είπε...

Μάς έπεισες με τα "ντοκουμέντα" σου. Εκτός από ειρωνεία δεν μάς λες τίποτα άλλο. Ούτε καν για ποιά περίοδο για ποιές αγορές αυτά είναι λεπτομέρειες χωρίς σημασία. Βέβαια μόνο ο Λοβέρδος φταίει που είναι από τους λίγους σε αυτή την χώρα που δουλεύουν. Τα υπόλοιπα σκουλήκια της σαπίλας γιατροί , διοικητές νοσοκομείων, επιτροπές είναι εντελώς αθώοι και τα διαβάζουν αυτά και "οργίζονται".
Αν αύριο το Υπ. Οικονομικών κόψει από κάποιο νοσοκομείο το χαρτζιλίκι γιατί δεν έχει δώσει λογαριασμό για τα έξοδα θα φταίει ο "πουλημένος" Παπακωνσταντίνου. Οι τιμημένοι εργαζόμενοι στα λογιστήρια των νοσοκομείων που στέλνουν τιμολόγια στο Γενικό Λογιστήριο με το ταχυδρομείο και ένα χρόνο μετά ενώ υπάρχει εφαρμογή από το 2005 να τα υποβάλλουν ηλεκτρονικά είναι φυσικά "οργισμένοι".
Όταν βέβαια επιχειρήσει ο Λοβέρδος την ηλεκτρονική συνταγογράφηση θα γράψεις παρόμοιας ευφυΐας άρθρο για ηλ. φακέλωμα ασθενών ή τις μαλακίες που είπε στην Βουλή κάποιος ότι «δεν ψηφίζω το νομοσχέδιο γιατί βολεύει την Τρόικα». Με τον φόβο μόνο της ηλ. συνταγογράφησης στο ΙΚΑ μειώθηκαν ως δια μαγείας οι συνταγές μέχρι και 25%. Δηλαδή μειώθηκε ξαφνικά η νοσηρότητα του ελληνικού πληθυσμού.
Και όταν ξεκινήσει η ηλ.συνταγογράφηση σε όλα τα Ταμεία τα χρεοκοπημένα media θα δουν πάλι σκάνδαλα πίσω από προμήθειες hardware και software κάποιοι καραγκιόζηδες bloggers σαν κι εσένα θ' αρχίσουν τα copy paste, κάποιος Καμμένος θα κάνει επερώτηση στην Βουλή , μέχρι να δοθεί η πρώτη εντολή για προκαταρκτική εξέταση.
Το έργο θα πάει πίσω 4-5 χρόνια και μετά ο ΙΣΑ θα θέσει θέμα ιατρικού απορρήτου. Μέχρι τότε θα συνεχίζεται η αιμορραγία δισεκατομμυρίων. Και όταν ακόμα θα παραδοθεί οι εμπλεκόμενοι δεν θα το ακουμπάνε όπως το TAXIS. Έργο γνωστό και χιλιοπαιγμένο.
Στα γράφω αυτά όχι για να σε πείσω ή για να κάνουμε διάλογο αλλά για να σου πώ οτι σε γράφω στ' αρχίδια μου τόσο εσένα όσο και τους ηλίθιους τους αναγνώστες σου καθώς και την νοοτροπία του κλάψα Ελληνάρα που ξύπνησε ένα πρωί και κατάλαβε οτι ήρθε η ώρα να δουλέψει.
Καλή αντάμωση στην Κόλαση
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Μόνον αυτήν την ανάρτηση είδες φίλε Ευκλείδη και βιάστηκες να μας ταυτίσεις με την διαφθορά; Και μόνον ευθύνες στους σημερινούς βρήκες να καταλογίζονται; Όλα τα ζητήματα που αναφέρεις θα τα βρεις αν ψάξεις λίγο καλύτερα. Δεν χωράν άλλωστε όλα σε μια ανάρτηση. Και η ιστορία της κατάντιας σε αυτήν την χώρα θέλει τόμους για να γραφτεί.

Σε κάθε περίπτωση κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που κάνει από την στιγμή που παραλαμβάνει. Οι κύριοι που υπερασπίζεσαι το μόνο που έκαναν είναι να πουν "άσε τώρα τα παλιά, ας τα θάψουμε και ας κοιτάξουμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα". Εύκολο αυτό γιατί μας αφήνει να κοιτάζουμε μόνον τις δήθεν προθέσεις τους. Αλλά τα μαγαζί δεν είναι δικό τους και η διοίκηση ασκείται με νόμους. Η απαλλαγή των παλαιών απατεώνων από τις ευθύνες τους δεν είναι αρμοδιότητα των νέων υπουργών, για να την ασκούν με προσωπικές αποφάσεις αλλά της δικαιοσύνης.

Όσο για τα έργα που λες (μηχανογράφηση κ.λ.π.) αν καθυστερούν είναι για να προσφέρουν ακόμη χρόνο στην αλητεία και για να κρύψουν παλιές αμαρτίες. Αν δεν κατάλαβες εδώ πρόκειται για καμόρα και για ανθρώπους που κρατάν ο ένας στα συρτάρια τις βρωμιές του άλλου.

Σε κάθε περίπτωση αν θες να είσαι δίκαιος πάνε 3 χρόνια πίσω και διάβασε και μερικά άλλα πράγματα πριν βγάλεις τα οργισμένα συμπεράσματα σου. Θα βρεις πολλά.

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Και κάτι ακόμη φίλε Ευκλείδη. Τις τιμές των φίλτρων τις είδες; Χρειάζεται μηχανογράφηση και την γνώμη του Καμμένου για να τσακίσει το εσωτερικό και εξωτερικό καρτέλ ο σημερινός; Δουλειά μιας νύχτας ήταν. Άσε που θα εισέπραττε και πρόστιμα από κάποιες σοβαρές συμπαραστάτριες της εγχώριας σαπίλας έξω, που το παίζουν "οίκοι" υπεράνω πάσης υποψίας. Τα νομικά όπλα υπάρχουν. Με κλανιές όμως αυγά δεν βάφονται.

Μπορεί να γλυτωσαμε όπως λες 25%. Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε γλυτώσει 75% όμως. Και μάλλον αυτή η διαφορά κρίνει σήμερα το μέλλον μας.

George of the Jungle είπε...

Αυτά ακριβώς (και άλλα πολλά) πληρώνουμε στο παρακράτος που ζούμε! Και να σημειωθεί ότι οι τιμές φίλτρων που αναφέρεις ΔΕΝ είναι απλά οι τιμές που προσφέρουν οι εταιρείες ΑΛΛΆ οι τιμές που το ίδιο το υπουργείο έχει επιλέξει να καλύπτει, παρόλο που έχει στοιχεία από την υπόλοιπη Ευρώπη και παρόλο που για τα συγκεκριμένα υλικά οι πωλήσεις γίνονται από τις ίδιες τις εταιρείες (Βλ. J&J Hellas) και όχι από dealers ή αντιπροσώπους..

Αλλά μέχρι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να κοπούν αυτά, θα έχουν μεταφερθεί μερικά μύρια στις οφσορ υπουργών, διοικητών και μεγαλογιατρών, θα έχουν αγοράσει τα οικοπεδάκια τους και οι Ελληνάρες θα ψάχνουν απλά αφορμή να γκρινιάξουν όπως ο φίλος Ευκλείδης..

Είμαστε Έλληνες και μας φταίνε ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αφου συμφωνα με τους συμβιβασμους υπαρχει εγκλημα (crime) κατα του Ελληνικου δημοσιου, ποια θα πρεπει, κε. Αλεξανδρινε, να ειναι τωρα η επισημη θεση της Ελλαδας (ακομα και αν κοιμοταν ολα αυτα τα χρονια). Να δουμε τι θα κανουν οι (κατωτεροι) Βαλκανιοι Ρουμανοι που ετσι και αλλοιως δεν εχασαν τοσα πολλα. Και πως δικαιολογειται η πληρωμη στη DePuy ενω αυτο το θεμα ειναι πασιγνωστο εδω και χρονια;

Ανώνυμος είπε...

μ'αρέσει που του απαντάτε κιόλας του κυρίου ευκλείδη!
μάθαμε βέβαια ότι ο Λοβέρδος είναι από τους λίγους που δουλεύουν σ'αυτή τη χώρα: από τους λίγους υπουργούς; από τους λίγους ιθαγενείς; από τους λίγους συνταγματολόγους;

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

@ανώνυμε (τελευταίε στην σειρά)

Ο Ευκλείδης μας έδωσε ραντεβού στην κόλαση. Και αυτό επειδή έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί στα του σήμερα να μας ξεφορτωθεί και να μας αποφύγει. Μέχρι να έρθει η καλή εκείνη ώρα. Δεν μπορεί όμως, δυστυχώς, όπως δεν θα μπορούσαμε και μεις ακόμη και αν το θέλαμε να ξεφορτωθούμε τον ίδιο. Αναγκαστικά θα συνυπάρχουμε και θα μοιραζόμαστε εκτός από το όνειρο της κόλασης και τις τωρινές χαρές του προθαλάμου της. Γιαυτό καλό θα ήταν να του απαντάμε μήπως και μπορέσουμε κάποια στιγμή να βρούμε ένα κοινό σημείο συνεννόησης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Ευκλείδη Γραψ@ρ.ιδη,
δίκιο έχεις και συ ρε.

Κοίτα μόνο, την ώρα που θα μας γράφεις να μη σκισεις το καλ'τ'σόν

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή τα φίλτρα για την απλή αιμοκάθαρση έχουν χάσει την αξία τους (30-35Ε ανάλογα με την διαπερατότητα), είπαμε να υλοποιήσουμε νέες μεθόδους θεραπείας που έχουν και όμως αυξημένα "αντισταθμιστικά" ωφέλη.
Μια βόλτα στο διαύγεια για ενημέρωση αναφορικά με παραγγελίες (από δημόσια νοσοκομεία) κτηνωδών ποσοτήτων φίλτρων πλασμαφαίρεσης (κόστος > 300Ε) προαναγγέλει την κατακόρυφη άνοδο της επιστημονικότητας στο χώρο των εξωσωματικών μεθόδων υποστήριξης στη χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή δημοσίευση! Αξίζει να διαδοθεί!
συμμετοχικά, αλληλέγγυα κι ελεύθερα

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ

Γιωργος 1

Ανώνυμος είπε...

ευκλειδη μας επεισες ρε
ξαδερφος σου ειναι ο λοβερδος ?
Με διαφορα ο χειροτερος υπουργος υγειας που εχει περασει 20 ετια τωρα. ελεεινος απλα, και λιγος.
Αντε περαστικα μας, και να ευχομαστε να εχουμε καλα την υγεια μας , ετσι οπως κατηντησε τα νοσοκομεια αυτος ο καραγκιοζης που (μας) δουλευει

Panos Konstantinidis είπε...

Έρμιππε συγχαρητήρια (για ακόμα μια φορά).

Πάντως διαβάζοντας τα λεγόμενα του Ευκλείδη συνειδητοποιώ ότι άτομα σαν κι αυτόν (η πλειοψηφάι δηλαδή) είναι που κάνανε τη χώρα μας μπουρδέλο.

Elias είπε...

Ως προς το επιχείρημα του Λοβέρδου ("οι προμηθευτές φουσκώναν τις τιμές τους επειδή ήξεραν ότι θα πληρωθούν με καθυστέρηση"), υποθέτω ότι κι αυτό συνεκτιμήθηκε από τις αμερικάνικες και αγγλικές αρχές στην περίπτωση της JNJ. Όμως κατέληξαν στην εκτίμηση ότι τελέστηκε απάτη. Το γεγονός ότι η εταιρεία πλήρωσε πρόστιμα προκειμένου να αποσυρθούν οι κατηγορίες, δείχνει ότι δεν είχε τρόπο να υπερασπίσει τη θέση της.

Τα ερωτήματα αυτά πρέπει να τεθούν στον Λοβέρδο. Είναι κωμικό ο Υπουργός να λειτουργεί ως δικηγόρος της JNJ

Ανώνυμος είπε...

Ευκλείδη, έρχεται η σειρά σου κωλοπασόκε.

Είμαστε Λεγεών.
Δε συγχωρούμε ΠΟΤΕ.
Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ.
Να μας περιμένεις.

Amalia είπε...

Informe Ébola - Consejo de Enfermería

https://www.youtube.com/watch?v=vrigVHUiMuo

Amalia είπε...

Informe Ébola - Consejo de Enfermería

https://www.youtube.com/watch?v=vrigVHUiMuo