Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2007

-Να γιατί θα ξανακαούμε!!!Από το site της Ναυτεμπορικής πριν από λίγες ημέρες:

"... ... Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος:


1. Όλα τα Νοσοκομεία της χώρας, οι Υγειονομικές Μονάδες και Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας τίθενται σε πλήρη επιφυλακή.

2. Προτεραιότητα δίδεται στα έκτακτα περιστατικά και στις εισαγωγές περιστατικών που χρήζουν άμεσης παρέμβασης ή θεραπείας. ...
... ...
"

Είναι αληθινά θαυμαστό. Οι Υγειονομικές Μονάδες της χώρας, ειδικά και μόνον για αυτές τις λίγες δύσκολες ημέρες που η χώρα κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα δίνουν, κατόπιν αυστηρής προσωπικής εντολής του ίδιου του υπουργού, προτεραιότητα στα έκτακτα περιστατικά.

Ασύλληπτο.

Δεν πρόκειται καν για ταυτολογία. Έχουμε δυστυχώς να κάνουμε με κραυγαλέα ηλιθιότητα. Πολύ απλά. Ο κόσμος καίγεται και οι ηγέτες μας πρέπει επειγόντως να δείξουν ότι υπάρχουν. Και μια και δεν ξέρουν τίποτε δεν διστάζουν καθόλου να πούνε ότι τους κατέβει. Είναι ιδιαίτερα εύκολο. Άλλωστε, το κοινό των ηλιθίων είναι εκεί και περιμένει στον καναπέ. Και ακούει πρόθυμα. Και εντυπωσιάζεται. Και θαυμάζει. Και ψηφίζει. Ας φωνάζουν όσο θέλουν οι περιθωριακοί στις παρυφές του πολιτικού συστήματος. Εδώ μιλάμε για τον δημοφιλέστερο έλληνα πολιτικό (πλην του καταλληλότερου ασφαλώς).

Κάθε σχολιασμός περιττεύει.

Γιαυτό και θα καούμε και του χρόνου. Και τον άλλο χρόνο. Και ξανά. Και όταν δεν θα έχει μείνει πια ούτε μίσχος για κάψιμο θα αρχίσουν να αυτοαναφλέγονται τα βενζινάδικα κάτω από τις πολυκατοικίες. Μέχρι και οι πυροσβεστήρες μας θα καίγονται και ο Αυτιάς θα καταγγέλλει τους κινέζους που μας τους στέλνουνε για συνομωσία.

buzz it!

2 σχόλια:

Elias είπε...

Είχα έναν πολύ καλό καθηγητή στο Πανεπιστήμιο, γιο παλιού και ονομαστού κοσμήτορα. Μου έλεγε μια φορά πως όταν ήταν μικρός θυμόταν τον πατέρα του να σχολιάζει: "Αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτα! Ούτε με δεξιά κυβέρνηση ούτε με αριστερή ούτε με πραξικόπημα ούτε με κομμουνιστές, σοσιαλιστές, αναρχικούς, ακροδεξιούς, τίποτα!".
Μικρός σκεφτόταν ότι ο πατέρας του ήταν απαισιόδοξος, όμως: "όσο μεγαλώνω, τόσο τα σκέφτομαι αυτά τα λόγια..."

Μια απόφαση είναι, που πρέπει να την πάρει ο καθένας μέσα του: η Ελλάδα είναι ξοφλημένη περίπτωση.

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Εγώ δυστυχώς την πήρα την απόφαση αυτή Κουνούπι τα τελευταία δύο χρόνια.