Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2006

-Μια πραγματική ντίβα!!!


Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Μαρ. Γιαννάκου επιδίδεται σε ασκήσεις γοητείας ενώπιον επιτροπής φοιτητών λίγο πριν ξεκινήσουν οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις από τις οποίες θα εξαρτηθεί η τύχη του νέου μεταρρυθμιστικού νομοσχεδίου για την παιδεία.

buzz it!

3 σχόλια:

heinz είπε...

Aπό κακία καλά πάμε ε;

Τι φταίει η γυναίκα και τη βαράτε όλοι;
Εντάξει είναι λίγο μυαλο-κομμένη (το μυαλό ως γνωστόν κόβει, όπως η μαγιονέζα), είναι και λίγο ντίβα (ως μη όφειλε) είναι και Υπουργός (εδώ δε σχολιάζω γιατί.... #$%$#@!!).

Αλλά κατά τ' άλλα, είναι μια χαρά άνθρωπος!!

Aphrodite είπε...

Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι?

Από κοντά σε γνωριμία "σαλονιού" είναι πολύ γλυκειά γυναίκα, με κάποια "τικ" που καταλαβαίνεις ότι βγαίνουν σα να νοιώθει το βάρος του κόσμου πάνω της, σε ακούει πολύ προσεκτικά χωρίς να σε διακόπτει και μετά σου συζητά πάνω σε αυτά που είπες εσύ, κι όχι αυτά που θέλει να σου περάσει. Καμμία σχέση με αυτό που δείχνει.

Τι να πω, ο Θεός να της δίνει φώτιση να κάνει τη διαφορά προς το σωστό...

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Μια χαρά είναι η Μαριέττα μας.

"Τα ως άνω ελέχθησαν και εξεπέμφθησαν στην εκπομπή που συντονίζει και παρουσιάζει ο τρίτος των εναγομένων, η οποία είναι σατιρικού χαρακτήρα. Ως τοιαύτη δε εκλαμβάνεται απο το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο αναζητά σε αυτήν τον σχολιασμό με την αίσθηση του χιούμορ των θεμάτων της επικαιρότητας. Ο σχολιασμός αυτός δε είναι ενίοτε δριμύς και εκτείνεται και σε πρόσωπα που βρίσκονται στην κορυφή της πολιτειακής πυραμίδας ως είναι ο εκάστοτε πρωθυπουργός της χώρας, οι υπουργοί και έτερα πρόσωπα της δημόσιας ζωής. Καθίσταται εναργές στον εκάστοτε τηλεθεατή ότι οι αναφορές που γίνονται σε αυτήν εμπεριέχουν σατιρικό χαρακτήρα, παρωδούν στιγμές και πρόσωπα της εκάστοτε επικαιρότητας με το χρωστήρα του δημιουργού αυτής και των συνεργατών του. Επομένως οι χαρακτηρισμοί που απεδόθησαν στον ενάγοντα δεν είναι υβριστικοί ...

Από πρόσφατη δικαστική απόφαση. Μπορεί κανείς να διαβάσει όλο το κείμενο στην σελίδα του e-lawyer εδώ: Ορισμός της σάτιρας από ελληνικό δικαστήριο