Τρίτη, Μαρτίου 04, 2008

-Από μικρό και από ... ... υπουργό, μαθαίνεις την αλήθεια


Μάλιστα λοιπόν! Που την είδατε την κρίση; Δεν έχετε αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση Καραμανλή βρίσκεται σε ουδέτερη, σε μη πολιτική περίοδο; Γιατί την παρενοχλείτε; Και γιατί προβάλλετε παράλογες (και πιθανόν παράνομες) απαιτήσεις;

Διότι, όπως πολύ ορθά εξήγησε ο κ. υπουργός, πολιτική είναι η διαδικασία υφαρπαγής της ψήφου των αφελών. Όλα τα υπόλοιπα, οι διορισμοί των κολλητών σε Γενικές Γραμματείες, οι αγοραπωλησίες λιμανιών, οι ασφαλιστικές "μεταρρυθμίσεις", οι καταθέσεις veto, η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας, είναι αμιγώς προσωπικές υποθέσεις "μη πολιτικού περιεχομένου".

Πράγματι! Έχει δίκαιο ο κ. Βουλγαράκης!

Γι΄αυτό την επόμενη φορά που κάποιος κακοήθης επιχειρήσει να ασκήσει κριτική στις δραστηριότητες των κ. υπουργών (δεν λέμε στο κυβερνητικό έργο - είπαμε και θα το ξαναπούμε, βρισκόμαστε σε "μη πολιτική περίοδο") καλό θα ήτανε να ζητηθεί προσωπικά από τον κ. Καραμανλή, (δια του κ. Αγγέλου ασφαλώς), η άμεση παρέμβαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Είναι προφανές ότι αυτό το κακό με τον κάθε κουτσομπόλη που νομίζει ότι μπορεί να βάζει ατιμώρητος την μύτη του σε ξένες υποθέσεις δεν μπορεί να συνεχισθεί. Διαταράσσεται η Συνταγματική Τάξη, όπως θα έλεγε και ο μέχρι δακρύων ευαίσθητος στα ζητήματα αυτά καθηγητής Παυλόπουλος. Αναιρείται το Κράτος Δικαίου. Και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτραπεί.


buzz it!

2 σχόλια:

Lion είπε...

Απελπιστικες δυστυχως οι συγκρισεις με τους Κουτοφραγκους :-(
Οι δικοι μας δεν ειναι μονο ανικανοι, ειναι και θρασείς.

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Θράσος; Μάλλον όχι. Βρίσκουν και κάνουν.